logo


Чистење на Ваше барање

Доколку имате потреба за чистење во Вашиот простор, а услугите не се најдоа на нашата листа, Ве молиме да не контактирате на нашиот телефонски број. Доколку имаме технички можности со задоволство ќе Ви излеземе во пресрет. Во можност сме да се прилагодуваме и да одговориме на скоро сите хигиенски потреби.