logo

Во зависност од вашите барања, теписоните, етисоните и други текстилни подни облоги, може да се чистат со суво и мокро перење.

Суво перење

За суво перење ја користиме веќе познатата и проверена Кирби машина и високо квалитетни средства со кои ја отстрануваме прашината и флеките од Вашите теписи. Услугата се врши на лице место. При сувото перење обезбедуваме заштита од бактерии. Вашите теписи ќе може да ги користите за помалку од 30 минути.

Мокро перење

Кај мокро перење обезбедуваме совршена визуелна чистота, со хемиско чистење ги отстрануваме флеките и обезбедуваме заштита од бактерии кои секојдневно не опкружуваат на лице место со Кирби машина. Користиме високо квалитетни средства за Вашите теписи.